1. Blog

  FMS - Új szűrőprogram a helyes mozgásért

  Az FMS ( Functional Movement System/Screen) egy szűrőprogram, amit Gray Cook és Lee Burton alkottak meg. Ez a szűrő egy alapvető eszköz a mozgásminták, kétoldali egyensúlyhiányok és aszimmetriák kiszűrésére. Segítségével ki lehet szűrni azokat a mozgásmintákat, amelyek hibásak, ezáltal sérüléshez vezethetnek.
  Tovább
 2. Blog

  Játékos edzések, avagy mi is az a Ground Force Method?

  Ki ne szeretne játszani, akár felnőtt fejjel is? Valóban egy edzés csak akkor hatékony, ha közben fogcsikorgatva küzdünk a súlyokkal és az elemekkel? Ismerje meg a Ground Force Method (GFM) edzésmódszerét és próbálja ki nálunk! A GFM egy tisztán szabad testsúlyos edzésmódszer, ahol a különböző kúszásokkal, mászásokkal, alapmozgásokkal állítjuk kihívás elé a központi idegrendszert és testünket.
  Tovább
 3. Blog

  Schroth Terápia

  A lassan, több mint 100 éves német módszert a gerincferdülés és más tartásproblémákat okozó gerincbetegségek leghatékonyabb konzervatív kezelésére dolgozták ki. A Schroth módszer a gerincferdülés során elcsavarodott csigolyákat, s az így kialakult bordapúpokat korrigálja, emellett a fokozott, vagy éppen ellapult nyílirányú gerincgörbületeket is javítja. Mindezek által kiválóan alkalmas a tinédzserkori hanyag testtartás kezelésére is.
  Tovább